Happy Italy

We gingen vandaag uit eten om te vieren dat Tobias en ik vandaag 22 jaar bij elkaar zijn. Ja inderdaad, tweeëntwintig jaar!; lang al he? Eerder schreef ik al over de voor en nadelen van het hebben van een lange relatie (zie deze blog) en een jaar daarvoor eentje over hoe we elkaar ontmoet hebben (zie hier).

We zochten naar een restaurant in de buurt waar het eten niet te lang zou gaan duren en wat de kinderen ook leuk/ lekker zouden vinden. Dus werd het Happy Italy.1

Wij hadden er nog nooit van gehoord maar het is een hele keten met restaurants in veel verschillende steden. En ze hebben pizza en een ballenbak.  Het zit tussen een pizza- restaurant en een fastfood- keten in, las ik in de recensies en inderdaad: ‘fast’ was het. Het eten stond binnen 10 minuten op tafel. De porties waren erg groot maar wat je niet op kan mag je meenemen in een “doggy bag” Je kan natuurlijk bij een pizzarestaurant altijd het beste een pizza bestellen maar ik ben niet zo van de pizza en had meer zin in pasta. mijn pasta had jammer genoeg veel te veel saus die ook te zout was. De sla was wel lekker en de pizza was volgens Tobias  “best wel oké”. Voor heel exquise eten hoef je er dus niet naar toe.

Maar aan de andere kant: Ze hebben wel hun best gedaan en het interieur is leuk (al is het wel jammer dat als je op internet kijkt, je ziet dat het in alle vestigingen ongeveer hetzelfde is en dat het dus gewoon een concept is. een opengewerkt plafond, waar je de buizen ziet, ruw-bakstenen muren, veel bouwlampen en verschillende tafels en stoeltjes, kasten vol met olijfolie en andere ‘Italiaanse’ producten, een open keuken, krijtmuurtekeningen en veel ‘parafanalia” zoals een roestige motor, een oude kassa, lege kratjes en veel foto’s in oude lijstjes.

De kinderen vonden het er te gek, vooral vanwege de ballenbak. Ole wilde zelfs niet eens zijn pizza eten omdat hij weer moest gaan “trainen” in de speelhoek. En als ouders is dat heel veel waard. je kan dan namelijk zelf lekker een beetje kletsen en een biertje drinken en die kinderen vermaken zich elders en zeuren niet aan je kop.

Na afloop fietsen we in 5 minuten weer naar huis en de kinderen lagen nog voor acht uur in bed. 16

 

 

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s