De mooiste kerstreclames

Kerstmis is als een noodzakelijk kwaad. Er is geen ontkomen aan, dus kan je je er maar beter aan overgeven en je wentelen in de kerst-gezelligheid.

Buiten is het koud en vroeg donker, dus je probeert het binnen gezellig te maken. je familie om je heen, de kerstboom mooi versierd, kaarsjes aan, muziekje erbij en veel lekker eten. Als je naar buiten gaat klinkt de kerstmuziek in de supermarkt en soms zelfs op straat, de school is van onder tot boven versiert met veel rood, groen, goud, zilver en glitter en overal, echt overal zijn kerstlampjes. de radio speelt kerstmuziek  en als je de tv aan zet zie je kerstfilms, veel terugblikken van het afgelopen jaar en vooruitblikken naar het volgende jaar. En natuurlijk de reclames: één en al warmte, gezelligheid en samen kerst vieren. Vandaag dus een overzicht van de leukste kerst-reclames.

H&M:  De trein van Wes Anderson. Ik heb hem al een keer laten zien, maar vind hem zo leuk dat hij hier ook niet mag ontbreken.

 

Of deze van Sainsburry (een Britse supermarktketen) over een man die het veel te druk heeft om kerst bij zijn familie te vieren:

en dit is dan nog het korte vervolg over kersteten. knap hoe echt het er uit ziet.

 

twee jaar geleden hadden ze deze reclame. Wat het met een supermarkt te maken heeft? geen idee maar het gaat wel over de kerstgedachten: vrede op aarde.

 

Zitten jullie er ook al helemaal in? Dan wordt het tijd voor deze duitse tranentrekker. Ik moest ook echt een beetje huilen.

 

Als klap op de vuurpijl dan ook nog deze over misses Claus, de vrouw van de kerstman. Zoeter dan dit wordt het niet.

 

hopelijk zijn jullie allemaal “in hogere sferen” geraakt door  deze reclames. Ik wens jullie nog niet echt een gelukkig kerstfeest want daarvoor duurt het nog te lang (dat komt nog) maar ik wens jullie wel heel veel ‘voorpret’ en nogmaals: geef je eraan over he?

 

 

2 comments

  1. Wow, Jits, wat een top reclames. Die van Wes Anderson ( toch al mijn hero!) kende ik al, maar kan ik rustig 3 x zien. Die van de boxer en de springende vossen is subliem! Dank hiervoor, een hele goeie Jitstips. Overigens zit ik wel steeds te huilen!!!! Xxxx

    Renee

    Sent from my iPad

    >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s