eerste schoolweek

De eerste week na de zomervakantie zit er al weer bijna op en het voelt alsof het nooit anders geweest is.

Ook Ole gaat nu naar school en hij vindt het, tot nu toe, heel leuk.

 hij neemt zonder problemen afscheid, speelt (nu nog vooral in zijn eentje) met al het speelgoed in de klas, en vertelt s’avonds bij het eten wat hij allemaal gedaan heeft. Ik kan het natuurlijk goed in de gaten houden want ben ook aan het werk met mijn klasje en loop zo af en toe even langs om een stiekeme blik bij Ole’s klas naar binnen te werpen.

Vandaag haalde ik hem tussen de middag op, omdat we naar het consultatiebureau moesten voor de ogentest en toen wilde hij helemaal niet met me mee.

Vanmiddag zijn we ook nog bij de Parade geweest met Mus, Bor en Anne.

 We zagen daar een hele leuke voorstelling over twee molletjes en over hoe je gelukkig kan worden.

 Het was voor vanaf 3 jaar maar ook Louis en zijn vriend Mus zaten, in de bloedhete tent, ademloos te kijken.

 rondlopen op het terrein van de Parade is sowieso heel leuk en als je er voor 4 uur bent mag je gratis naar binnen en, ook voor volwassenen, is er dan al van alles te doen.

Dat is dus mijn tip voor vandaag: ga nog even naar de Parade dit weekend. Het is er waarschijnlijk een stuk rustiger dan bij SAIL.

  Ook heb ik eindelijk mijn vliegtickets voor Curacao geboekt. Ik ga in de herfstvakantie samen met Louis fijn naar mijn zus.

2 reacties

  1. Dit is een zeer goed teken dat hij niet meer mee naar huis wil of een andere afspraak, hahaha

    En Sail, hmmm waarom zegt iedereen dat toch 😉 Ik ga zo op weg naar? 😉

    X

    Like

  2. Oh Jits, wat een ontroerende foto van die twee jongens, heel flink met rugzakje, op school aan!! En je hebt geboek voor Curaçao, bravo, bravo, heel spannend en heerlijk om een week met Saar te zijn. Schrijf me binnenkort eens hoeveel ik zal overmaken. Saar en ik zouden samsam doen. Dikke kus

    Renee

    Sent from my iPad

    Like

Plaats een reactie